Ana Sayfa Bilim ve Teknoloji 2 Şubat 2023 0 Görüntüleme

Samsung, bugüne kadarki en güçlü Samsung Galaxy S Serisi’ni tanıttı

Samsung, premium akıllı telefon tecrübesinde yeni bir devri başlatıyor. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 aygıtlarının yer aldığı bugüne kadar geliştirilmiş en güçlü Galaxy S Serisi, yapay zeka teknolojisiyle fark yaratan kamerası, şık ve etkileyici dizaynının yanı sıra ileri teknolojik özellikleriyle standartları tekrar belirliyor.

Samsung, yeni Galaxy S23 Serisi’nin bugüne kadarki en güçlü kamerası ile herkese kendi yaratıcılığını keşfetme özgürlüğü sunuyor. Kullanıcılar artık yapay zeka (AI) dayanağıyla, gerçek sinema karelerini aratmayan Nightography özellikli görüntüler da çekebilecek. 

Galaxy S23 Serisi için özel geliştirilmiş Snapdragon® 8 Gen 2 Taşınabilir Platformu’ ise geleceğin oyun tecrübesinin kapılarını aralıyor, oyunseverlerin güç ve performans beklentilerini ziyadesiyle karşılıyor. Galaxy S23 Serisi’nin ezber bozan inovasyonları ise bu defa daha çarpıcı bir tasarım lisanıyla sunuluyor. Seri’nin dizaynında, Samsung’un sürdürülebilirlik çalışmalarıyla paralel olarak, bir evvelki tüm Samsung Galaxy akıllı telefonlarla kıyaslandığında daha fazla geri dönüştürülmüş materyal kullanılıyor. Samsung Galaxy kullanıcılarının uzun müddettir severek kullandığı yerleşik S Pen ise üretkenlik, not alma, hobiler ve daha fazlası için yeni seçenekler sunuyor.

Samsung Electronics Taşınabilir Dünya Lideri ve CEO’su TM Roh, yeni Galaxy S23 Serisi ile ilgili şunları söyledi: “Teknolojinin dönüştürücü tesiri, insanlara sunduğu yeniliklerin ötesinde, daha düzgün bir geleceğe yaptığı katkıyla da ölçülmeli. Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S Serisi aygıtlarımızın tamamı, inançlı ve premium akıllı telefon tecrübesi için yeni standartları belirliyor. Güçlü performansla kalıcı inovasyonu birleştiriyor, yüksek performans kavramına yeni bir boyut kazandırıyoruz.”

Samsung Electronics Türkiye Lideri ve CEO’su Philip Choi ise, “Samsung olarak, yeni Galaxy S Serisi ile inovasyon mirasımızı daha da ileri taşıyoruz. Profesyonel seviyedeki kamera sisteminin daha akıllı hale geldiği Galaxy S23 Serisi, Galaxy akıllı telefonların sunduğu en yeterli fotoğraf ve görüntü performansını vadediyor. Ayrıyeten, Galaxy ekosisteminde sunduğumuz temaslı özellikler artık kullanıcılara hiç olmadığı kadar kolay ve kusursuz bir tecrübe yaşatacak. Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en güçlü Galaxy aygıtları, Türkiye’deki kullanıcılarımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”

Samsung, bugüne kadarki en gelişmiş kamera sistemini Galaxy S23 Serisi ile sunuyor

Yeni Galaxy S23 Ultra, hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılara en çarpıcı kareleri daha kolay yakalama imkanı sunuyor. Samsung Galaxy’nin gelişmiş kamera sistemi, neredeyse tüm ışık şartlarına uygun olarak, en ince ayrıntıları dahi yakalayabilecek halde geliştirildi. Güzelleştirilmiş Nightography özellikleri, Galaxy S Serisi’nin fotoğrafları ve görüntüleri her ortamda en güzel hale getirebilmesini sağlıyor. Yapay zeka dayanaklı manzara sinyali sürece (ISP) algoritması sayesinde, ışığın yetersiz olduğu ortamlarda çekilen imgeleri bozabilen görsel gürültü otomatik olarak düzeltiliyor. Yeni Galaxy S23 Serisi’nde Nightography özelliği görüntü kamerasına da gelirken, Galaxy S23 Ultra’da görüntünün yanı sıra yenilenen selfie kamerası (ön kamera) için de Nightography özelliği sunuluyor.

Samsung Galaxy aygıtlarında bir birinci olarak, Galaxy S23 Ultra’nın yeni 200MP Adaptive Pixel Sensörü, unutulmaz anları fevkalâde detaylarla yakalıyor. Bunların yanı sıra, birebir anda birden fazla yüksek çözünürlüklü görseli işleyebilen piksel gruplama teknolojisi de kullanılıyor. Galaxy S23 Serisi, süratli otomatik odaklanma özelliğinin yanı sıra Galaxy telefonlarda birinci kere sunulan Galaxy Muhteşem HDR selfie kamerası da yer alıyor. Ön kamera, 30fps süratten 60fps sürate geçebiliyor ve bu sayede, fark edilebilir bir biçimde daha yeterli fotoğraflar ve görüntüler çekebiliyor. 

Yeni Galaxy S23 Serisi ile yaratıcılığı artıran birçok uygulama geliyor

Yaratıcılığın kontrolünü büsbütün kendi eline almak isteyen ve şahsileştirilmiş bir kamera arayan kullanıcılar için, Galaxy S Serisi fotoğrafçılık tecrübesini bir üst düzeye taşıyan araçlar sunuyor. Sadece Samsung Galaxy aygıtlarında kullanılabilen Expert RAW uygulaması, RAW ve JPEG formatlarına DSLR tarzında manzara çekme ve düzenleme imkanı sunuyor. Böylece kullanıcılar yanlarında ağır kamera ekipmanları taşımak zorunda kalmıyor. Bu uygulama sayesinde Çoklu-Pozlama özelliğiyle deneysel ve sanatsal fotoğraflar elde edilebiliyor. Buna ek olarak kullanıcılar, Samsung Kamera uygulamasında veya Expert RAW uygulamasında bulunan Astrophoto ayarlarını kullanarak Samanyolu’nun en net imgelerini yakalayabiliyor. Ayrıyeten, Galaxy Watch5 Serisi’ndeki ‘Camera Controller’ uygulamasının yeni yakınlaştırma özellikleri sayesinde, kullanıcılar en eksiksiz kareleri direkt akıllı saatlerini kullanarak da çekebiliyor.

Samsung’un yeni Galaxy S23 Serisi’nin kamerasında kullanıcılara sunduğu öteki yenilikler ise şunlar:

Düşük ışık üzere olağanda manzarada bulanıklık yaratacak durumlarda, çift optik imaj sabitleme (OIS), Galaxy S23 Ultra’da tüm açılarda net görüntüleme sunuyor. Gelişmiş 8K video ile görüntüler artık daha geniş açı ve saniyede 30 kare süratle sinemayı andıran bir atmosfer sunuyor. Gelişmiş nesne-tabanlı Yapay Zeka ise saçlar ve gözler üzere en ince yüz çizgilerine kadar her bir ayrıntısı tahlil ediyor. Bu sayede imgesi çekilen kişinin dinamik özellikleri manzaraya tam manasıyla yansıyor. Daha da gelişmiş bir görüntü tecrübesi sunmak üzere, Galaxy Buds2 Pro kulaklıkların yeni 360 Derece Ses Kayıt özelliği ise kullanıcıların çok boyutlu ses kaydı almasını sağlıyor. 

Mobil oyunun tecrübesinde kıymetli bir eşik daha aşıldı

Hem içerik üreticileri hem de oyun tutkunları için sonları zorlayan inovasyonlar üreten Samsung, yeni Galaxy S23 Serisi’nde de bu geleneği sürdürüyor. Samsung ve Qualcomm, Samsung Galaxy tecrübesini yesyeni Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 Taşınabilir Platformu’yla optimize etti. Böylelikle bir Samsung Galaxy akıllı telefon için bugüne kadar geliştirilen en güçlü ve verimli platformla birlikte en süratli Snapdragon da kullanıma sunulacak. Tüm bunların yanı sıra Galaxy S23 Ultra, 5000mAh güce sahip piliyle kendi boyutunu büyütmeden aygıtın güçlü kamerasını destekliyor.

Yeni tasarlanan CPU mikro mimarisi, Galaxy S23 Serisi’nin işlemci kabiliyetini Galaxy S22 Serisi’ne nazaran yüzde 30 oranında arttırıyor. Samsung Galaxy’nin yüksek verimliliğe sahip NPU mimarisi, performans-güç istikrarının sağlanması için yüzde 49 oranında optimize edildi. Başka yandan, yapay zeka algoritması da kullanıcıların efsanevi fotoğraflar ve görüntüler çekebilmesini sağlıyor. Galaxy S23 Serisi’ndeki en değerli iyileştirmelerden biri GPU optimizasyonu. Seri’de kullanılan GPU (grafik işlemcisi), Galaxy S22 Serisi ile kıyaslandığında yaklaşık yüzde 41 daha süratli. Böylelikle, bir akıllı telefondan yüksek performans bekleyen kullanıcılara da hitap ediyor. 

Galaxy S23 Ultra, geleceğin dijital realizm dünyasına giriş yaptığımız bu devirde, oyun dünyasında yaygınlaşmaya başlayan gerçek vakitli ışın izlemeyi mümkün kılıyor. Kullanıcılar, her bir ışını takip edebilen bu teknoloji sayesinde, her sahneyi daha gerçekçi bir biçimde görüntüleyebiliyor. Tüm Galaxy S23 Serisi modellerinde yer alan ve boyutu genişleyen Samsung Galaxy Aygıt Soğutma özelliğiyse oyunseverlerin heyecanını hiçbir vakit yarıda bırakmıyor.

Tüm bu güçlü özelliklere uygun olarak Galaxy S23 Ultra, daha keskin köşelere sahip 6,8-inç kavisli ekranıyla daha geniş ve düz bir yüzey alanı sunuyor. Böylelikle bir Samsung Galaxy akıllı telefonda mümkün olan en düzgün görsel tecrübesi vadediyor. Samsung Galaxy’nin yeni ‘Artırılmış Konfor’ özelliği, kullanıcıların renk tonlarını ve kontrast düzeylerini uyarlamasına imkan veriyor. Bu bilhassa birlikte, gece kullanımında telefon ekranının neden olabileceği göz rahatsızlıkları azalıyor. İmaj Güzelleştirme özelliğiyse artık iki değil üç ışık düzeyine nazaran kendini uyarlayarak gündüz kullanımında da parlamayı azaltıyor.

Yeni Galaxy S23 Serisi, gelecek kuşaklar düşünerek tasarlandı

Galaxy S23 Serisi, insan ömrünü zenginleştiren ve gezegenimizin geleceği düşünülerek tasarlanan premium teknolojilerde çıtayı yükseltiyor. Galaxy S22 Serisi’nde kullanılan geri dönüştürülmüş gereçlerin oranı Galaxy S23 Serisi aygıtlarda daha da artıyor. Galaxy S22 Serisi’nde geri dönüştürülmüş materyallerle üretilen bileşenlerin sayısı 6 iken, bu sayı Galaxy S23 Serisi’nde 12’ye yükseldi. Bu materyaller ortasında geri dönüştürülmüş alüminyum ve geri dönüştürülmüş cam gereç kullanılıyor. Bunlara ek olarak atık balıkçı ağlarından , su bidonu ve pet şişe atıklarından elde edilen geri dönüştürülmüş plastik gereçler de telefon bileşenleri ortasında yer alıyor. 

Yeni Galaxy S23 Serisi, tıpkı vakitte uzun mühletler boyunca kullanım için daha fazla dayanıklılık sunan Corning® Gorilla® Glass Victus® 2’nin kullanıldığı birinci aygıt Serisi. Bu gereç, yüzde 22 oranında daha fazla geri dönüştürülmüş içeriğe sahip . Ayrıyeten, Galaxy S23 aygıtlarında yüzde 100 geri dönüştürülmüş kağıt materyalden tekrar tasarlanan kutu ambalajlar kullanılıyor. Yeni Galaxy S23 Serisi, daha düşük çevresel tesire sahip olduğu için UL ECOLOGO® sertifikasına da layık görüldü. 

Galaxy S23 Serisi’nin sunduğu premium tecrübe, dört kuşak boyunca işletim sistemi ve beş yıl boyunca güvenlik güncellemesi alacak. Uzun devir kullanım için kullanıcılar ayrıyeten kaza kaynaklı hasarlar ve tamirat ihtiyaçları için sunulan Samsung Care+ üzere birçok hizmeti kullanabilecek.

Kullanıcı dostu güvenlik ve kapalılık özellikleriyle şeffaf bir aygıt deneyimi 

Galaxy S23 Serisi’ndeki akıllı telefonların her biri, Samsung’un uçtan uca Samsung Knox muhafazasına sahip. Samsung Knox, şu anda piyasada bulunan öteki tüm taşınabilir aygıt, platform yahut tahlilden daha fazla resmi ve sektörel sertifikaya sahip. Samsung Galaxy’nin Güvenlik ve Kapalılık Gösterge Panosu, kullanıcı bilgilerine kimlerin erişebildiği ve ne halde kullanıldığına dair eksiksiz bir kontrol sunuyor. Kullanıcılar, tek bakışta şahsî bilgilerinin risk altında olup olmadığını basitçe görebiliyor ve daha inançlı bir tecrübe teklifler alabiliyor. Kullanıcılar, daha fazla güvenliğe gereksinimi olduğunda, Knox Vault güvenlik platformu, güvenlik açıklarına karşı Galaxy S23 Serisi’nde değerli bilgileri aygıtın kalan kısmından ve işletim sisteminden ayırabiliyor.

Bağlantılı hayat şekilleriyle daha fazla özgürlük ve esneklik 

Yeni Samsung Galaxy S Serisi’nin tüm modellerinde, ilişkili tecrübelerin yeni özellikleri göze çarpıyor. Samsung Galaxy bilgisayarlarla tabletler ortasında fare ve klavye ilişkisi kuran Samsung Çoklu Denetim özelliği artık Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ve Galaxy S23’te de kullanılıyor. Bu sayede aygıtlar ortası geçişte kusursuz bir esneklik sunuluyor. Ayrıyeten, gelişmiş metin kullanımı URL üzere metinleri aygıtlar ortasında kopyalama ve yapıştırmayı daha kolay hale getiriyor.   Böylelikle kullanıcılar bir aygıtta başladıkları işe bir öbür aygıtta devam edebiliyor. Galaxy S23 Ultra’da Google Meet ile birlikte Samsung Notes ve S Pen kullanılabiliyor ve imajlı konuşmalar artık daha fonksiyonel hale geliyor. Google Meet’in Canlı Paylaşım özelliği ise bir görüşmedeki iştirakçiler kendi aygıtlarından doküman üzerinde değişiklik yapabiliyor. Bu sayede evrakları paylaşımlı tek ekrandan görüntüleme gereksinimi ortadan kalkıyor.

Galaxy S23 Serisi ilhamını tabiattan alan Phantom Black, Cream, Green ve Lavender olmak üzere dört farklı mat renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

hack forum hack forumu hack forum gaziantep escort gaziantep escort Shell download cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr beylikdüzü escort bitcoin casino siteleri
evden eve nakliyat şehirler arası nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
hack forum forum bahis onwin fethiye escort bursa escort deneme bonusu casino siteleri deneme bonusu veren siteler meritking meritking izmit escort adana escort Ataşehir escort ankara escort bostancı escort kadıköy escort slot siteleri casibomcu.bet deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler hack forum hack forum hack forum hack forum hack forum warez script hacking forum loca forum hack forum hack forum hack forum Tarafbet izmir escort